2020. dec 17.

Karácsony a járványidőszakra hangolva – online üzenet neves művészektől

írta: Hangos Blog
Karácsony a járványidőszakra hangolva – online üzenet neves művészektől

131535122_856653311761472_1009336689093458630_n.jpg

A képen Molnár Piroska, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznő , Annus Réka népi énekes, Fehér Elemér klarinétművész és Herczku Ági eMeRTON-díjas, Liszt Ferenc-díjas énekes látható.

Online karácsonyi üzenettel készül a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET). Olyan neves művészek működtek közre, mint Molnár Piroska, a nemzet színésze vagy Herczku Ági énekesnő

A színészek és énekesek különböző műfajokat képviselve adtak elő egy karácsonyi dalt, amely az NKA küldetését és az együttműködés erejét a kulturális szektor minden szereplője között szimbolizálja.

A kis Jézus aranyalma kezdetű dalt Annus Réka népi énekes, Fehér Elemér klarinétművész, Fischl Mónika és Fürjes Anna Csenge operaénekesnő, Gubik Petra színművész, Herczku Ági, Lakatos Mónika, Nagy Bogi és Zsédenyi Adrienn énekesnő adta elő. Emellett Molnár Piroska, a nemzet színésze adott elő egy Pilinkszky-idézetet.

A videóklip  premierje az EMET és az NKA közös közösségi oldalán lesz elérhető, viszont számos platformon megtekinthető lesz 2020 karácsonya környékén. (mti.hu/hírszerk.)

Nagy Andrea

Kiajánló: Karácsonyi videóval készül az NKA és az EMET. A videó hamarosan megtekinthető a közösségi média oldalukon.

Szólj hozzá

Commart