2021. feb 06.

Quibi "Bank Heist" - " I'll be there in a Quibi"

írta: Hangos Blog
Quibi "Bank Heist" - " I'll be there in a Quibi"

quibi_super-bowl_still.png

 

A készítők egy bankrablással próbálták felhívni a nézők figyelmét egy mobil streaming platformra a Quibire. A bankrablók rohanva ki az épületből keresik az autót, ami már ott kellene hogy legyen. Felvéve a kapcsolatot a sofőrrel, azt válaszolja nekik, hogy "I'll be there is a Quibi" , ezzel utalva arra, hogy a Qiubi 10 percnél rövidebb videókat közvetítene. 

A reklámvideó dinamikus és lévén, hogy rövid kis videó, képes végig fenntartani s néző teljes figyelmét a 10 másodperc alatt.

Bár a videó feszült hangulattal, kapkodással indít, ez a feszültség azonnal oldódni kzd, amint a sofőr nyugodt hangon közli a bankrablókkal hogy hamarosan érkezik, majd a hangulat teljesen feloldódik amint az egyik bankrabló férfi is mosolyogva elkezd nézni egy videót. 

A streaming szolgáltatás neve nem mellesleg a quick bites szavak összetételéből jött létre. 

A nézők meglehetősen össze voltak zavarodva a reklámvideó láttán, így nem is csoda, hogy ez lett a nyolcadik legnézettebb Super Bowl reklám. Valószínüleg azért, mert az embereknek újra meg kellett nézniük, hogy rá jöjjenek, mit is akar ez mondani. 

Az USA Today's Admeter szerint, ez a negyedik legrosszabb hirdetés.   

 

Bedea Emőke - Zsófia 

 

Szólj hozzá