2021. jan 15.

Tusványos: ahol a gumicsizma a jókedvhez kell!

írta: Hangos Blog
Tusványos: ahol a gumicsizma a jókedvhez kell!

2020 a fesztiválok Bermuda Háromszöge. Az év, amikor a fesztiválozni is otthon a nappaliból, képernyőn keresztül juthattunk el. Így volt ez a Tusványos esetében is. Bár tavaly nem szereztünk új élményeket, azelőtt annál inkább. Néhány ikonikus elemről kérdeztük a fesztiválozókat. 

A Tusványos vonzereje mindig is a jó társaságban, kellemes környezetben, a színes múltban és a jobbnál jobb bulikban rejlett. Ezekre világítottak rá a válaszadóink is. 

A videóból ugyanakkor azt is megtudjuk, hogy a medve és a gumicsizma két olyan dolog, ami mindig is vele járt, ha nem lenne, már hiányozna a résztvevőknek. A csűr az örök kedvenc bulihely, a politikusok még mindig túl sokan vannak, Orbán Viktor a "szívünk, vérünk", az újrahasznosítható poharak meg mindenképp nélkülözhetetlen elemei egy fesztiválnak napjainkban. 

Ekkor még mit sem sejtve, boldogan válaszoltak a résztvevők, hogy biztos találkozunk jövőre is. Sajnos a biztos hamar szétfoszlott, és a találkozás öröme sem következett be 2020-ban. 
"Tusványos 30 év múlva veled, ugyanitt!"- mondta Tamás Sándor.
Reméljük, hogy nem csak 30 év múlva, hanem már idén is találkozhatunk újra Tusványoson. 

Aki kíváncsi arra, hogy milyen válaszokat adott Lovasi András a kérdéseinkre, megtudhatja a videóból!

 

Tankó Helén

Kiajánló: Bár a fesztiválok tavaly elmaradtak, az élmény örök. A 2019-es Tusványos hangulatát idéztük fel, az idei találkozás reményében. 

Szólj hozzá

Community