2021. feb 02.

Újdonsággal zárta az évet a Carla's Dreams

írta: Hangos Blog
Újdonsággal zárta az évet a Carla's Dreams

1080-x-1080-csd-artwork-800x800.png

Itt látható a dal albumfotója, melyen megjelenik maga a művész is

 

A 2020- as év utolsó napjaiban új dallal tért vissza a Carla's Dreams nevű együttes. A "Simplu și ușor" a The Artist Awards díjátadó gálán debütált. 

Karácsony előtt Carla's Dreams az egyik közösségi oldalán jelentette be, hogy hamarosan új dallal jelentkeznek. Nem sokkal utána megtudhattuk, hogy fellépnek a The Artist Awards díjátadó gáláján december 28- án éjfélkor. Itt ismerhettük meg a legújabb dalt, aminek a "Simplu și ușor" lett a címe. 

A dalt komponálta az együttes mellett Marcel Botezan és Sebastian Barac. A szöveget szintén az együttes írta. A videóklippet pedig az NGM Creative rendezte. 

A videót a zenés műsor színpadán forgatták, ahol a zenekar mellett nyolc kislány is megjelenik, mint háttérénekesek. Az öltözetet megfigyelve észrevehetjük azt, hogy a frontember kapucnis pulóvere különbözik a többiekétől, mivel ő a főénekes. A lányok pedig fehérbe vannak, ezzel is jelképezik a gyermeki tisztaságot. 

Egy érzékeny dal, amelyből kiderül, hogy nem minden szerelem teljesedik be. A "Și dacă visele nu se-mplinesc"verssorból tudhatjuk meg azt, hogy ez az egész csak egy álom volt. Az előző dalban "Scara 2, etajul 7" - ban úgy tűnt, mintha a nő és a férfi a sok álmodozás után egymásra talált volna. Az "În scara e întuneric iar" részlet is utal arra, hogy ez annak a folytatása. 

A dal egy erős üzenetet hordozz, mégpedig azt, hogy értékeljük a saját időnket, mert ami elmúlik nem tudjuk visszaszerezni. Ezen belül is a legfontosabb az, hogy légy önmagad. A férfi fájdalmasan és sírva emlékszik vissza a múltra, amely számára oly egyszerű és könnyű volt. 

A zenés műsor során a Carla's Dreams a "The Artist Of The Year" díjat a teljesítménye miatt, a "Best Collaboration" díjat pedig az Irina Rimessel való együttműködése miatt kapta. Az új dal mára már meghaladta a 3 milliós nézettséget, ezen kívül már hallható a rádiókban is. 

Ráksi Noémi Gizella

(Rador.ro, Radioinfinit.ro, Unimedia.info)

Kiajánló: Sikerült meghallgatnod Carla's Dreams új dalát? 

Szólj hozzá

Commart