2020. dec 17.

Dokumentumfilm- sorozatot készítenek Paul McCartney életéről

írta: Hangos Blog
Dokumentumfilm- sorozatot készítenek Paul McCartney életéről

20200909_studio_106.jpgA képen az egykori Beatles tag, Paul McCartney látható

Rich Rubin amerikai producer, dokumentumfilm- sorozatot készít Paul McCartney életéről. A filmet Londonban rendezik meg, de ez még jelenleg folyamatban van. 

Ki ne lenne kíváncsi Paul McCartney életére? Hát most bárki beleshet az ő zenei karrierjébe. Láthatjuk a zenész első gitárját, szerzeményeit, illetve sikereit is, egyszóval mindent amire kíváncsiak lennénk. 

A McCartneyről szóló alkotás egy dokumentumfilm- sorozat lesz, mivel a producer hat részben fogja bemutatni a zenész életét. 

Az alkotásnak még nincs címe. Jelenleg még nincs készen a sorozat, de annyit már lehet tudni, hogy nem a megszokott londoni Abby Road stúdióban forgattak.

A híres amerikai producer Rich Rubin rendezi ezt a dokusorozatot. Ő már számos olyan előadó zenei pályáját segítette, mint pl.: a Red Hot Chili Peppers, a Beastie Boys vagy akár Johnnie Cash. Mellette részt vesz a Bee Gees dokumentumfilm rendezője, Frank Marshall, illetve Jeff Pollack. A filmet finanszírozza és megosztja a világgal az Endeavor Content nevű óriáscég. 

Paul McCartney, az egykori Beatles nevű zenekar tagja, idén töltötte be a 78 évet. Még most is zenél, pénteken jelenik meg a McCartney III nevű stúdióalbuma. 

Ráksi Noémi Gizella

(MTI)

Kiajánló: Dokumentumfilm- sorozat készül Paul McCartney- ról

 

Szólj hozzá

Commart