2020. dec 17.

Lehet, hogy amikor becsapódik egy ajtó, éppen akkor nyílik ki egy másik?

írta: Hangos Blog
Lehet, hogy amikor becsapódik egy ajtó, éppen akkor nyílik ki egy másik?

Laura Lake előtt is becsapódott egy ajtó a lezárás alatt, de kinyílott egy másik, és ő belépett rajta

A britt Laura Lake a járványügyi lezárás alatt talált rá tehetségére és ezzel együtt a természetfotózás szerelmesévé vált. A nő a korlátozás elején kölcsönkért egy kamerát és egy zoom lencsét, most pedig egy nemzeti fotográfiai díj egyik kiválasztottja.

A hölgy jelenleg harminchat éves és egy pub igazgatóhelyettese. A lezárás alatt önmagában tanulta meg a fotográfia művészetét, nem vett részt semmiféle speciális képzésen. Kutakodott a témában, kiment terepre, és a fényképezési folyamat során rájött, hogy hogyan is kell ezt csinálni, mi működik és mi nem.

Készített egy képet egy újszülött fókáról. Hazament, és szerkeszteni kezdte. Megérezte, hogy egy különleges képet készített, de nem gondolta volna, hogy a kiválasztottak közé kerül vele.

Elmondta, hogy az embereknek úgy tűnik, hogy amit csinál az nagyon könnyű, de ő megcáfolja ezt, hiszen, hogy el tudja kapni a megfelelő pillanatot igen sokat kell várakozzon, és igen nagy türelme kell legyen ehhez.

Számára csodálatos élményt jelent a természetben lenni és megfigyelni az állatokat. Rendkívülien örül, ha elkap egy pillanatot, de ha nem, akkor is megéri számára, hogy ott lehet a természetben.

Tabi Boglárka

(BBC)

Kiajánló: Egy britt nő bemert lépni egy új, kinyíló ajtón, amikor a lezárás mindenki számára becsukta a múlt ajtaját, és rátalált tehetségére, a fotózásra.

Szólj hozzá

Commart