2020. dec 29.

Az idei év legszebb karácsonyi ajándéka az lehet, ha vigyázunk szeretteinkre

írta: Hangos Blog
Az idei év legszebb karácsonyi ajándéka az lehet, ha vigyázunk szeretteinkre

a82be404-6e46-4fc9-b422-3e6111ce9877_w1200_r1.jpgAz államfő egyik legfrissebb nyilatkozata szerint az ünnepeket otthon, szűk családi körben kellene tölteni.

Az idei karácsonyi ünnep legszebb ajándéka az lehet, hogy vigyázunk szeretteinkre. Mindez akkor lehetséges, ha otthon töltjük az ünnepeket.- hangoztatja karácsonyi videóüzenetében Klaus Iohannis államfő.

Üzenetében az államfő kölcsönös összetartásra szolít fel, a koronavírus terjedésének csökkentése érdekében.

"Akárhol is élünk a világon, karácsonykor családunkhoz, barátainkhoz vezetnek útjaink. A járvány miatt idén távol kell töltenünk az ünnepeket azoktól, akiket annyira szeretünk. Az idei karácsonyi ünnepeken az lehet a legszebb ajándékunk, hogy vigyázunk egymásra."- nyilatkozta az államfő

Videóüzenetét a következő gondolattal zárta K. Iohannis: "Legyünk tehát együtt lélekben, bízzunk abban, hogy szolidárisan hamarosan visszatérhetünk a normális életbe. Kedves románok, kívánom, hogy az Úr születésének ünnepe egészségben, lelkükben örömmel és békével találja önöket. Boldog Karácsonyt!"

Sebestian Barbara

(Agerpres)

Kiajánló: Szolidaritásra hívja fel az ország lakosainak figyelmét Klaus Iohannis államfő, legújabb videóüzenetében. A legszebb karácsonyi ajándékunk az lehet, ha vigyázunk egymásra.


Szólj hozzá

Community