2021. feb 03.

Eső, sár és medvék! Irány Tusványos!

írta: Hangos Blog
Eső, sár és medvék! Irány Tusványos!

2020 nem a bulizások éve volt a koronavírus világjárvány miatt, emiatt elmaradtak a nyári fesztiválok és ez alól a Tusványos sem képezett kivételt. Mindannyian várjuk már, hogy az idei évben vajon hogyan alakul a nyár, hiszen sosem tudni mi jöhet közben. Mindenesetre addigis tekintsünk kissé vissza a 2019-es Tusványosra, hogy idézzük fel a fesztivál hangulatát.

Nagyon könnyű néhány szóban összefoglalni a fesztivált. Megkérdeztük a fesztiválozókat, hogy néhány kulcsszó alapján mi jut eszükbe a leghamarabb. Ilyen volt például a csűr, a medve vagy a sör.

Első körben a fesztivál vonzereje lett megközelítve, ami mindenképpen elmondható a jó bulik, a nagyon jó hangulat. Fontos kiemelni azt bizonyos 30 évet, amióta a fesztivál jelen van, hiszen mégis csak egy kiemelkedő szám.

Nem is lenne Tusványos ha egyszer legalább a medve ne bukkant volna fel a fesztivál helyszínén. Nagyon sokan emiatt kissé veszélyes helyként fogják fel a fesztivált, de szerencsére jót nevetnek ezen is. A medve mellett az elmaradhatatlan szimbólumok a gumicsizma, az eső, sár és a bizonyos csűr is akár.

Úgy tűnik, hogy a fesztiválozók nem igazán szeretnek véleményt formálni a politikusokról, de megtudtuk, hogy Orbán Viktort mindenki szereti és az is elhangzott, hogy "szívünk vérünk". Továbbá szó esett a visszaváltható poharakról és hogy milyen lehet a Tusványos 30 év múlva.

Reméljük, hogy hamarosan újra találkozhatunk egymással!

Csutak Norbert

Kiajánló: Ha már 2020-ban nem sikerült kibuliznod magad, tekints vissza milyen volt 2019-es Tusványos, hogy felkészülhess rá újra!

 

Szólj hozzá

Community