2021. feb 04.

28. Astra Film Festival

írta: Hangos Blog
28. Astra Film Festival

Készítette: Astra Film Festival

 

A 28. Astra Film Festival idén megrendezésre kerül. A fesztivál helyszíne Szebenben,  az időpont amikor zajlani fog: augusztus 27-től egészen szeptember 12.-ig. és október 11 és 16.a között.

Idén is megrendezésre kerül a 28. Astra Film Festival Szebenben. Nagyon sok érdeklődő van a fesztivál iránt. Ezért a kialakult krítishelyzet miatt is, a szervezők őgy döntöttek, hogy meg fogják rendezni és várják nagy szeretettel az érdeklődőket.

Nyílvánossá tették a kéréseket, hogy milyen kategóriába, jelentkezhetnek. Ez a pályázat azoknak szól, akik szeretnék, hogy a filmét kivetítsék a fesztiválon. A zsűrik akik majd ezt pontozni fogják, azok világhírű filmrendezők, és híres emberek akik szakértők a film világában.

További fejleményeket a filmről és a fesztiválón a weboldalukon lehet majd, elolvasni. Nagyon sok újjítás is lesz a fesztiválon és rengeteg jóbbnál jobb esemény lesz majd a fesztivál keretén belül.

(agerpres.ro/hírszerk.)

Páll-Lukács Anett

Kiajánló: Astra Film Festival már 28.alkalommal kerül megrendezére és rengeteg újdonsággal, színesiti be az érdeklődők napjait.  

Szólj hozzá

Community