2021. feb 05.

Neversea 2021 - Bejelentették az első fellépőket

írta: Hangos Blog
Neversea 2021 - Bejelentették az első fellépőket

Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Don Diablo és Nicky Romero - többek között ők is fellépnek majd a 2021-es Neversea fesztiválon.

 

Az egyik szervező azt nyilatkozta, hogy Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Don Diablo, Nicky Romero, Tchami és Ummet Ozcan B2B Brennan Heart fogadták el a meghívást, és fognak fellépni a főszínpadon a  2021-es Neversea fesztiválon. 

Továbbra is jelen lesz a techno, deep house, dubstep, illetve drum&bass műfaj is a fesztiválon a The Temple, The Ark mellékszínpadokon. Ezen műfajok fellépői a következők : Arapu, Cezar B2B Praslea, Kozo B2B Dan Andrei, Priku, Raresh, Sit, Sublee B2B Cap, Borgore, Dirtyphonics, Dub FX és Malaa.

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Neversea feszitvál, és próbálnak mindent megtenni a szervezők, hogy biztonságban tudjon lezajlani majd. 

"A 4 nap és 4 éjszaka szórakozás a legbiztonságosabb és legjobb körülmények között fog zajlani, Constanța-n, ahol a leglélegzetelállítóbb napkeltéket lehet majd látni a legnagyobb DJ-k társaságában. A szervezők befogják tartani a hatóságok döntéseit a fesztivál alatt, és gondoskodnak majd arról, hogy kellő biztonságot teremtsenek a felejthetetlen élményekért a tengerparton. A rajongók, a fellépők a Constanța-n élők, illetve a szervezők egészsége és biztonsága a legfontosabb, és felelősséggel tartozik ezért a Neversea, a szórakozás biztosítása mellett.", nyilatkozták a szervezők.

Kiajánló : Kik a 2021-es Neversea fesztivál első bejelentett fellépői? 

Fülöp Melinda

Szólj hozzá

Festival Commart