2021. feb 04.

Orbán Viktor, Tusványos, gumicsizma és medve…Mi történik itt?

írta: Hangos Blog
Orbán Viktor, Tusványos, gumicsizma és medve…Mi történik itt?

Tusványoson jártunk és a kempingezők véleményét kértük ki.

   Alanyainkat a fesztiválról és annak velejáróiról faggattuk.  

            Az eseményről nagyon jó véleménnyel voltak a fesztiválozók. Legtöbbjük annak 30 éves múltjára, az általa nyújtott szórakozásra és remek társaságra gondoltak, amikor vonzerőről kérdeztük őket. Az esőt, a vele járó sarat és nélkülözhetetlen gumicsizmát természetes velejáróként említik. Ha buli, akkor hajnalig tartó szórakozás és éneklés, alkohol és természetesen a Csűr, ha pedig magyar zene, akkor Punnany Massif, Quimby, népszerűtlenség és rombolódás.

            Ha valakinek medvét említünk, rögtön a veszély jut róla eszébe, valamint az, hogy nem szeretnének vele találkozni, mi azonban találkoztunk egy úriemberrel, aki foglalkozott a sokak számára félelmet keltő által.

unnamed_1.jpg

(Forrás: Szabadság.ro)

            Abban ugye egyet érthetünk, hogy politika nélkül sehova? Nos, fesztiválozóink nem tartották kameraképesnek véleményüket politikusainkról, de azért Orbán Viktor mégis említésre kerül, akiről bár jó dolgokat hallhattunk mégis érződött némi irónia a szavakban.

            Nézzük azonban, hogy inkább a gyümölcs, vagy a sör kelendőbb? Talán egyértelműnek tűnik, hogy egy fesztiválon a sör viszi a prímet a gyümölcs helyett, de sokak meglepetésére alanyaink inkább a gyümölcsöt választották és nagy örömmel fogadták a visszaváltható poharakat a környezetvédelem jegyében.

            És, hogy mi is fog történni Tusványossal 30 év múlva? Sokan nem látják a jövőképet, de legalább ugyanannyien hasonlóképp látják a jövőt, mint a jelent. A résztvevők szerint ugyanis mindenképp tovább tudják vinni a szervezők ezt az egyedi fesztivált.  

 

Kiajánló: Tusványos, medve, Orbán Viktor és gumicsizma egy mondatban? Önnek is furcsán hangzik ugye? Derítse ki, miről is van szó.

 

Ujfalusi Alexandra

Főtér.ro

Szólj hozzá

Festival Community Commfort