2021. jan 05.

Új egzotikus kirándulások a tengerre vágyakozóknak

írta: Hangos Blog
Új egzotikus kirándulások a tengerre vágyakozóknak

17 közvetlen járat jelenik meg Hurghadába, Zanzibárba, Ras al-Khaimah-Dubaj-ba, a Dominikai Köztársaságba és a Maldív-szigetekre Bukarestből és Kolozsvárról az év első hónapjaiban, az egzotikus turisztikai területekre vonatkozó igények alapján.

8 Things to Do in Zanzibar | Places To See In Your LifetimePrison Island, Zanzibar © margo1778 / Shutterstock, Inc.

"Összesen 17 közvetlen járat indul Hurghadába, Maldív-szigetekre, Zanzibárra, Punta Kanába, Ras al Khaimahba január 14. és március 11. között, a járvány által nagy mértékben korlátozott síutak alternatívájaként " jelentette be sajtóközleményében a Parallel 45.

A tengerre vágyók üdülését január 26.-tól tervezik elindítani Bukarestből a Maldív-szigetekre, Hurghadába, Zanzibárba és Ras al Khaimahba, valamint Kolozsvárról Zanzibárba január 29.-től, a Maldív-szigetekre pedig január 30.-tól. Egyes egzotikus hotelek esetében akár 35%-os kedvezménnyel is találkozhatunk: egy hurghadai üdülés 434 eurótól / fő / 7 éjszaka, Zanzibárban 1 945 eurótól / fő / 7 éjszaka, Ras al Khaiman 658 eurótól / fő / 7 éjszaka. Kolozsvárról induló járatok esetén az üdülési díjak 1898 eurótól / fő / 7 éjszaka Zanzibárban és 1390 eurótól / fő / 6 éjszaka a Maldív-szigeteken.

Szilveszterkor több, mint 1000 román ünnepelt a Maldív-szigeteken és Zanzibáron a síparadicsomok helyett, vagy azért, mert a sípályák zárva vannak, vagy, mert olyan helyeken akartak nyaralni, ahol melegebb hőmérséklet a jellemző, mint Romániában.

"Az oltás megkezdése azt jelzi, hogy a dolgok normalizálódnak, ez által az emberek jobban bíznak az utazásban, és egyre több ország nyit meg újra a turizmus felé. Újabbnál újabb utazási lehetőségeket fogunk keresni, alkalmazkodva a helyzethez, hogy támogassuk az emberek utazási és kikapcsolódási vágyát "- nyilatkozta Alin Burcea.

(mediafax.ro)

Aranyosi-Ávéd Imola

 

Kiajánló: 5 egzotikus helyre indulnak járatok a következő hónapoktól Kolozsvárról és Bukarestből.

Szólj hozzá

Community Commfort